Timbal de patates amb pebrots del piquillo i ou poché amb sorpresa

Estàndard

L’altre dia fent zapping vaig descobrir el programa “Cocina con Sergio”, el coneixeu?

Jo la veritat es que no acostumo a mirar gaires programes de cuina, ja sigui per falta de temps o per comoditat (al final sempre acabo consultant els meus blocs de capçalera😉 ), però la veritat es que em va ben enganxar.

Dissabte a la nit fèiem un sopar informal a casa i em venia de gust preparar alguna cosa diferent… i així sense trencar-m’hi gaire el cap, vaig seguir els consells d’en Sergio i vaig preparar un plat molt “resultón”!

He intentat buscar la recepta però no hi ha hagut manera, així que aquí us deixo la meva visió particular…

TIMBAL DE PATATES AMB PEBROTS DEL PIQUILLO I OU POCHÉ AMB SORPRESA

 INGREDIENTS:

  • Patates
  • Daus de pernil
  • 1 cap d’alls
  • 1 llauna de pebrots del piquillo
  • 1 ou per persona
  • ½ botifarra negra
  • Sal, pebre, oli i paper film

PREPARACIÓ:

Talleu les patates a rodanxes i els alls en làmines gruixudes.
En una safata per anar al forn disposeu les patates i sobre tireu-hi l’all, els daus de pernil i els pebrots a tires. Salpebreu i enforneu uns 20 minuts a 180º (forn dalt-baix).

1
Per preparar l’ou poché necessitarem un bol petit, paper film i una mica d’oli.
Folreu el bol amb el paper film transparent i pinteu-lo amb una mica d’oli. Aboqueu-hi l’ou, un xic de sal i un tallet de botifarra negra.

2

Feu un farcellet amb el paper sobrant i lligueu-lo amb cordill de cuina.

3

Introduïu-los en un cassó amb aigua bullint i deixeu coure uns 4 min (ull! el rovell ha de quedar una mica cru).

4

Deixeu refredar una mica i retireu el paper film.

Presenteu el plat amb l’ou damunt les patates:

5

Per arrodonir el plat en Sergio proposava una salsa de iogurt, formatge blau, sal, pebre i oli, però nosaltres de moment ho vam tastar així i va sortir força bé i sinó comproveu-ho vosaltres mateixos!!

Desitjo que us agradi i bon profit!

♥Per cert, alguns de vosaltres teniu problemes per visualitzar els muntatges que acostumo a penjar, així que aquest cop he decidit simplificar-ho a veure que us sembla.

Espero les vostres opinions!

3 responses »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s