Avui us presentem dos aperitius súper fàcils de fer i molt “resultons”, que deixaran als vostres convidats bocabadats!
BOMBONS DE XOCOLATA FARCITS DE FOIE
La veritat es que la foto no els hi fa gaire justícia, però es que teníem els convidats a taula (una mica famèlics 😉 ) i vam anar tan ràpid que no vam pensar ni en fotografiar l’interior…una llàstima perquè realment van quedar perfectes!
Per cert, traieu el motlle uns 20 min abans de consumir perquè així es desemmotllaran més fàcilment, i per acabar-ho d’arrodonir decoreu els bombons amb una mica de sal maldon per damunt. Contrast de sabors total!!
PIRULETES DE PARMESÀ AMB VIRUTES DE PERNIL
Aquest cop les vam decorar amb virutes de pernil, però podeu afegir-hi llavors de rosella, sèsam, pipes…
I si us agraden els formatges la pròxima vegada podeu provar de barrejar-ne de dues classes, per exemple emmental i parmesà.
Desitjo que us agradi i bon profit!!
bona pinta, bona idea, tindre que provar-ho, serà bo segur! 😀
Bufff ara mateix m’ho menjaria tot!!!
Eren boníssims! 🙂