Risotto de carbassa amb botifarra negra i Pollastre amb castanyes i carreretes

Estàndard

Semblava que no arribava, però el fred ja està aquí! No em digueu, que fos normal això de menjar castanyes amb mànigues de camisa, cada cosa al seu temps i ara és temps de fer castanyes a la vora del foc!

I així per escalfar aquests dies que comencen a ser freds, res millor que preparar un bon àpat de Castanyada o de Tots Sants:

RISOTTO DE CARBASSA AMB BOTIFARRA NEGRA

Prepararem el risotto tal i com vaig explicar en la següent entrada, però amb una petita variació:

♥Sofregirem la ceba amb la mantega a foc lent i quan comenci a daurar-se hi afegirem la carbassa tallada a daus petits, i la deixarem coure. Prepararem la resta del risotto com de costum.

♥La botifarra negra jo la preparo al microones, queda menys greixosa i es cou en un moment. Talleu uns trossos generosos i al micro a potència màxima, minut i mig!

I aquest és el resultat:

 POLLASTRE AMB CASTANYES I CARRERETES

3 responses »

  1. Quina pinta més bona, s´han de provar les dues! Se´m fa la boca aigua…,mmmm!
    I moltes gràcies per les polseres, que ben fetes que estan Helena!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s