Gaspatxo de cireres amb pinyons garrapinyats i formatge de cabra

Estàndard

Aprofitant el repte dels amics de Els Fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta, i que dissabte varem fer dinar familiar, avui us presentem, el plat estrella de l’estiu: GASPATXO, però el nostre és de CIRERES!

Un plat fàcil i ràpid de preparar que admet múltiples variacions segons el paladar de cadascú. Nosaltres per crear un contrast de sabors, el varem combinar amb pinyons garrapinyats i uns taquets de formatge de rulo de cabra. Boníssim! I sinó que en donin fe els convidats!😉

El podeu servir en plat fons, en un bol, amb copa martini o en un gotet, i si veieu que us queda molt espès, podeu afegir una mica d’aigua o glaçons.

Desitjo que us agradi i bon profit! ♥

8 responses »

  1. Me gusta mucho tu propuesta. Tiene pinta de estar deliciosa y el toque de los garrapiñados o del queso cabra me han parecido muy originales.
    Besos

    • Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! Hem fa molta il.lusió que us agradi i us animo a que ho tasteu perquè està bo de debò!😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s