Risotto de ceps: un clàssic que no passa mai de moda

Estàndard

I aquesta setmana…de nou,la Recepta del 15! Amb un dels ingredients bàsics de la nostra alimentació: l’arròs.

Tenia moltes ganes de fer un bon risotto, però la veritat es que no trobava mai el moment, havia sentit que era laboriós i que s’havia d’anar en compte per no passar-se amb el punt de cocció, però… res més lluny de la realitat!!

Preneu nota de la recepta i dels meus tips que en un plis plas tindreu un risotto authentic!

I vosaltres, quina és la vostra especialitat arrossera?

12 responses »

  1. A casa el risotto el fem de qualsevol cosa que tenim a la nevera, ens xifla! I el fem tal qual expliques, no falla, eh? Però és que l’arròs ens el mengem i ens encanta de totes maneres!
    Felicitats per aquest fantàstic risotto, té una pinta impressionant! I moltes gràcies per participar!
    Petonets maca
    Sandra

    • Moltes gràcies!! els teus bolos d’arròs fan molt bona pinta! no coneixia aquesta recepta, però no me la deixaré perdre!

  2. Ai el risotto amb ceps… QUina delícia! M’encanten els ceps, amb el que sigui! Així que aquest arròs, devia estar de mort!
    Moltíssimes gràcies per participar a La recepta del 15! Fins aviat!
    Petonets!

    • Moltes gràcies Belen!
      Jo amb l’arròs de peix encara no me atrevit,a veure si em llenço un dia d’aquests!
      Per cert, molt bona pensada la tarta de full de St Jordi. S’ha de promocionar!!😉

  3. Retroenllaç: Risotto de carbassa amb botifarra negra i Pollastre amb castanyes i carreretes «

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s