Tècniques Nespresso II

Estàndard

Avui,  a la segona lliçó de tècniques nespresso, (si us vareu perdre la primera podeu veure-la aquí), aprendrem a fer un anell, una agulla de pit i unes arracades molt senzilles.

TÈCNICA VOLCÀ:

  1. Retalleu la càpsula per la línia de punts tal i com s’indica en la fotografia.
  2. Doblegueu els extrems de la càpsula cap a dins, procurant de no tallar-vos, i aixafeu-la amb el peu.
  3. Tindrem a punt una altra càpsula de color diferent per a que ressalti més. Unim les dues peces amb la pistola de silicona junt amb la base de l’anell i et voilà! Ja el tenim a punt!

Jo li he afegit uns lluentons de color daurat per fer-lo més chic♥, però podeu fer múltiples combinacions de colors que queden genials sense res més.

TÈCNICA ESPIRAL:

  1. Retalleu les càpsules per la línia de punts tal i com s’indica en la fotografia.
  2. Un cop retallades les peces, començarem a donar-los hi forma, procurant que no es vegi la part de sota.
  3. Treballeu sense presses i amb cura de no tallar-vos.
  4. Muntarem les peces sobre un tros de feltre, mirant d’encaixar-les de manera que semblin una.

En aquest cas he fet una agulla de pit, però la mateixa peça podria servir com anell, penjoll o unes arracades. Imaginació al poder!

TÈCNICA FLOR:

  1. Retalleu la càpsula per la línia de punts tal i com s’indica en la fotografia.
  2. Començarem a donar-li forma procurant que no se’ns trenqui. Un cop aconseguida la forma desitjada, la precintarem amb silicona.
  3. Amb l’ajuda d’un punxó farem un foradet per introduir l’anella que aguantarà el ganxo de l’arracada.

Que us han assemblat? Us animeu a fer les vostres pròpies creacions?

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s