Yes, we did: Macarons!

Estàndard

Fa temps que li donava voltes en provar a fer aquest delicatessen d’alta rebosteria, però la veritat és que no m’atrevia, havia llegit que la recepta era difícil i que poques vegades et sortia bé a la primera, així que ho anava deixant passar…

Fins que… em van regalar un fabulós Kit per fer Macarons!! Ja no hi havia excusa, s’havia de provar!

Així que la setmana passada el Sergi i jo ens vam ficar mans a la massa -literalment😉 – i ens en vam sortir, i a la primera!!

El meu consell és que perdeu la por i us animeu a fer-los, que amb ganes i una mica de paciència el resultat és simplement fantastique!

La recepta per fer els Macarons és la que ve amb el llibre del Kit de Lékué (24-30 macarons), i que podeu trobar aquí.

Pel farcit, vam voler fer una cosa fàcil per començar i vam fer una crema de ganache de xocolata negre 70%, que la trobareu aquí.

La veritat és que ens van sortir tan requetebons, que ja ens han demanat que en tornem a fer! això sí, innovarem amb sabors i colors, promès!

Us deixo unes quantes fotografies del procés de creació i uns consells que us serán molt útils- per si us animeu :-)-

Desitjo que us agradi!

5 responses »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s