Hamburguesa DeLuxe

Estàndard

S’ha fet esperar, però aquí teniu! la recepta que he presentat al concurs ALL Cuiners de Lleida:

HAMBURGUESA DE VEDELLA I POMA, AMB  SAMFAINA I CRUIXENT DE FORMATGE!  Oh la la!

Us penjo un resum dels passos a seguir. Es una guia visual i molt fàcil, espero que no tingueu problemes, però si voleu la recepta completa envieu-me un mail i us la passo.


Per cert, dissabte passat la vam provar a casa i va triomfar! Clar que els comensals eren fàcils de convèncer (eh family?) però estic segura que si la tasteu no us deixarà indiferents!

3 responses »

  1. Quina bona pinta! la copiaré!
    Al suplement de la Vanguardia “Que fem” del dia 2 de setembre surt un ampli reportatge sobre BCN Burguer, guía indispensable per si voleu tastar les millors burguers! encara que aquesta no te res a envejar!

  2. Hola Hamburguesa de Luxe
    Aquet dematí te e sentit la teva recepta de HAMBURGUESA DE VEDELLA I POMA, per Catalunya Radio, el programa de El Suplement, d’agradat mol la teva recepta però com les coses de la Radio van tan de presa no he pogut prendre nota, i també m’ha passat al el Facebook. Sisplau em podries enviar-me per correu la recepta de les teva Hamburguesa, amb mes precisió, al meu correu, que es geniscliville@gmail.com. Moltes Gracies.
    Genis Clivillé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s